0 item(s) in uw winkelwagen
Vertel het door!
Kadobonnen
kadobon permanente make up, wenkbrauwen, eyeliner, lippen -Impressions
Arganolie, vloeibaar goud
puur vloeibaar goud, arganolie - impressions
Advertentie:

Foto-Album Wenkbrauwen bij Impressions Permanente Make Up

Wenkbrauwen foto album permanente make up


De meeste foto's zijn genomen vlak ná de behandeling, wanneer alles nog rood en dik is. Na genezing ziet alles er nóg beter uit.

Vóór de behandelingDit is het foto album van Impressions Permanente Make Up, voor de wenkbrauwen. Deze foto is genomen vóór de behandeling
permanente make up in het nieuws, Impressions heeft prachtige wenkbrauwen en eyeliners gemaakt. Alles te zien in het tijdschrift Zin.
Helaas geen voorfoto, maar wel vlak na de behandeling.
Permanente make up; de foto na de behandeling, zoals u ziet met heel natuurlijke hairstrokes wenkbrauwen
 
deze mevrouw kwam met verkeerd geplaatste wenkbrauwen bij Impressions Permanente make up zoals u op de na-foto kunt zien ging deze mevrouw na de permanente make up wenkbrauw behandeling zeer tevreden naar huis.
 Deze mevrouw had wel een beetje wenkbrauwen, maar ze liepen niet helemaal door. Zij vroeg Impressions Permanente make up dat te corrigeren. Na de correctie van de wenkbrauwen door Impressions Permanente Make Up had deze mevrouw weer mooi doorlopende wenkbrauwen
 deze mevrouw had wel wenkbrauwen, maar heel onregelmatig en vroeg Impressions Permanente Make Up om een correctie. Na de permanente make up behandeling zijn de wenkbrauwen veel gelijkmatiger geworden.
 deze mevrouw had nagenoeg geen wenkbrauwen meer en vroeg Impressions Permanente Make Up om prachtige wenkbrauwen aan te brengen. deze foto van Impressions Permanente Make Up is genomen vlak na de behandeling. De Wenkbrauwen zijn nu prachtig ingeschaduwd en er is meer uitdrukking in het gezicht.
 deze mevrouw kwam met zelf getekende wenkbrauwen bij Impressions Permanente Make Up. Zoals u ziet een verkeerde kleur en vorm. Na de permanente make up behandeling had deze mevrouw prachtige hairstrokes in een goede kleur, die past bij haar haar en huid.
 Permanente Make Up Impressions doet ook wenkbrauwen bij donker gekleurde vrouwen. De wenkbrauw is er wel, maar loopt niet door. De wenkbrauwen Na de behandeling bij Impressions Permanente Make up, die ook gespecialiseerd is in het zetten van wenkbrauwen bij donkere mensen, lopen de wenkbrauwen weer prachtig door.
 Een foto van de wenkbrauwen voor de behandeling door Impressions Permanente Make Up Een foto na de behandeling door Impressions Permanente Make Up; de wenkbrauwen zijn er flink van opgeknapt.
 Ga hier naar de volgende pagina van de website van Impressions Permanente Make Up